Kom een tweedehands fiets kopen bij Ari Bike in Gouda

Je bent toe aan een andere fiets, maar je budget laat het niet toe op zoek te gaan naar een nieuwe fiets? Dan heeft Ari Bike in Gouda een prima alternatief voor jou. Bij ons krijg jij op jouw tweedehands fietseen vakkundige advies en een prima service. De fietsen die wij tweedehands aanbieden zijn bij ons in de winkel te bekijken. Maak er gerust een proefrit op.

Tweedehands een groot aanbod

Je kunt bij ons 2dehands fietsen kopen in dames-, herenmodellen en kinderfietsen. Zowel A-merken als B-merken. Valt het trappen tegen de wind in je zwaar, overweeg dan eens een 2e hands elektrische fiets te kopen. Vaak zijn deze 2e hands E-bikes leuk geprijsd voor de kwaliteit die ze bieden. Ook gebruikte damesfietsen en tweedehands herenfietsen staan bij ons in de winkel op een nieuwe eigenaar te wachten. Kom vooral eens een kijkje nemen.

Gebruikte fietsen weer als nieuw

Kom je een gebruikte, tweedehands fiets kopen in onze winkel dan krijgt deze een grondige inspectiebeurt. Hierbij vervangen we versleten onderdelen, zoals bijvoorbeeld de ketting, de banden en het zadel. Waar nodig maken we andere onderdelen goed schoon en worden andere onderdelen als nodig goed ingeolied. Wij zijn expert in goede fietsreparatie. Zo is je ‘nieuw-gebruikte’ fiets weer spik en span.

Rijklaar afgeleverd met garantie

Tweedehands fietsen zijn er bij ons in diverse prijsklassen. Je kunt al een tweedehands fiets kopen bij ons tussen de 90 en de 300 euro per fiets. Bij Ari Bike vinden wij het belangrijk dat als je bij ons een 2e hands fiets koopt, je daar zonder zorgen op weg kunt fietsen. Daarom leveren wij ook de 2dehands fietsen rijklaar op. Koop je dus nieuw of tweedehands? Van ons krijg je hoe dan ook dezelfde kwaliteit service.

Twijfel niet langer en kom naar Ari Bike in Gouda voor je nieuw-gebruikte fiets. Heeft u vragen? Stuur ons een bericht via het contactformulier of bel naar 085-8886115. Wij staan graag voor u klaar.

Fiets laten repareren of onderhouden? Kom dan naar Ari Bike in Gouda.